Grainstore JSC храни всички животни на XI-я събора

Grainstore JSC храни всички животни на XI-я събора

by in Акценти, Събор 2023 06.05.2023

Днес Ви представяме нашият партньор 🌾Grainstore JSC, който ще храни всички животни на 11-я Национален Събор на овцевъдите в България със своите ФУРАЖИ. 🐑

#Грейнстор са специалисти в съхранението и търговията със зърна, като имат 19 бази с общ капацитет от 360 000т. в България и Гърция. Оперират в 3 страни и доставят зърна за преработватели в България, Гърция, Румъния, Кипър, Италия и др. Това им дава огромно конкурентно предимство да избират НАЙ-ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЗЪРНА за производството на ФУРАЖИ в техния бутиков завод в с. Млекарево, Нова Загора.
📈 Работят с най-реномираната европейска система за разработване и проследяване на рецепти Allix3 – за да поддържат ВИСОКО и ПОСТОЯННО КАЧЕСТВО на Фуражите.
🔬Също така са оборудвани с пълна лаборатория за анализ на суровини и фуражи по класически метод – фосфор, калций, мазнини+ микотоксини и др.
♥️ Марката „ЛЕСЕН ИЗБОР“ предлага възможно най-изчистена храна за животните, с която ще растат по най-натурален начин, в опаковки удобни за семейната ферма.
✅Под Марката „Черноморски Фураж“ предлагат гама от комбинирани фуражи за всички видове групи и възрасти животни, подходящ за консумация от големи ферми и производители на месо, яйца и мляко в най-удобната опаковка – насипно или на чували, гранулирано или смляно, като:
👍30% от екипа са научни специалисти
👍Персонализирана формула за рецептите
👍Навременни доставки
👍Отлично съотношение цена-качество

Целта ни е да сме най-ефективния и гъвкав производител на висококачествен и ЧИСТ фураж, ЗАЩОТО В КРАЙНА СМЕТКА ХРАНАТА ИДВА НА НАШАТА ТРАПЕЗА, казват от GrainstoreJSC.

Фуражи


–––––––––
#Grainstore #grainsandoilseeds #giveawaybg #Grasinstorage #зърносъхранение #Грейнстор #Грейнсторфураж #Лесенизборфураж